Chinese Fondue

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat in de fonduepan de bouillon met de sherry, 2-3 eetlepels sojasaus en gemberwortel 10 min. zachtjes pruttelen. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de mie in een zeef af onder koud stromend water en laat de mie uitlekken. Snijd het vlees dwars op de draad in dunne plakjes en leg ze op vier bordjes. Verdeel ook de spitskool en bosuitjes over de bordjes. Doe de mie over in een schaal. Zet de fonduepan op een rechaud op tafel. Leg wat vlees, kool en bosui in de bouillon, laat het gaar worden en vis de stukjes er weer uit met fonduenetjes. Dip ze in wat sojasaus. Verdeel tot slot de mie over vier kommen en schep de geurige bouillon erop.

Chinese Fondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept