Forel En Papillote

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de vissen binnen en buiten met zout en peper Vul ze met de grofgehakte tuinkruiden en besprenkel met wat citroensap. Leg een vel wit papier op het werkblad en leg daar royaal tuinkruiden op. Leg de gevulde vis daarop. Vervolgens ook de bovenzijde van de vis bedekken met tunkrui den Rol de vis nu stevig in het witte papier. Sluit de zijkenten af, Rol de vis nu in het kranten papier, sla als tot halverwege de krant is opgerold de zijden links en recht over de vis en rol hem vervolgen geheel op. Bind het pakket met 5 touwtjes stevig dicht. Leg de pakketten in een passende oven slee met water. Laat het papier zich volzuigen. Draai het pakket van af en toe om en laat vervolgens uitlekken. Kan een dag tevoren worden klaargemeekt Leg het pakket op de hete barbecu draai van tijd tot tijd om. Als het papier begint te branden, neem het pakket dan van de barbecu. Laat wat afkoelen

Forel En Papillote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blauwe bosbessen in papillote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenten En Papillote
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Forel En Papillote In Papier Gestoomd
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept