Seekh Kebab.

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Draai het gehakt, de uien en de knoflook door het fijnste blad van een keukenmachine. - Doe het mengsel in een kom, kneed goed door en meng het met de overige ingredienten. - Kneed weer 1 minuut en zet het dan 30 minuten in de koelkast.
- Vorm van het mengsel worstjes van 10 cm lang en druk ze om 6 spiesjes heen (er moet voldoende zijn voor 2 per spies). - Rooster of grilleer ze zachtjes 10 minuten tot ze gaar zijn; keer ze geregeld.
- Serveer ze warm met een garnituur van sla, plakjes limoen en gehakte ui.
- Noot: Deze kebabs kan men het beste aan dikke metalen spiesjes of pennen roosteren, zodat het vlees zowel van binnen als van buiten gaar wordt.

Seekh Kebab. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kebab taco's met frisse prei-yoghurttzaziki
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kebab en gewokte paprika met krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kipkebab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse kebab
15 min-
Bekijk recept

Seekh Kebab
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Seekh Kebab
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
GOL SEEKH KEBAB
30-60 min -
Bekijk recept
Seekh Kebab
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept