- Hak in een blender of keukenmachine de ui, knoflook en gember met chilipoeder fijn. - Voeg de yoghurt toe en zeef de sappen van het vlees erbij. - Meng alles goed en schenk uit over het vlees.
- Laat het vlees afgedekt minstens 24 uur marineren op een koele plek; keer de blokjes af en toe zodat ze gelijkmatig marineren.
- Spreid intussen het koriander-, komijn- en anijszaad uit op een bakplaat en rooster 10-15 minuten in de oven op 200 C. - Neem ze uit de oven, laat afkoelen en vermaal tot poeder in een vijzel.
- Steek de blokjes vlees aan ingevette spiesjes en bestrooi met de gemalen specerijen. - Leg de spiesjes op het voorverwarmde rooster van de barbecue en rooster ze zachtjes boven houtskool gaar; draai geregeld, zodat het vlees gelijkmatig bruint. - Of rooster ze onder een matig hete grill.
- Dien op.
- Noot: De bepalende ingredienten zijn hier de aromatische specerijen: geroosterde koriander, komijn en anijs.
- Been het vlees het liefst zelf uit, daar de meeste slagers te veel vet laten zitten. "},"recipeYield":"4 "}