Sateh

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de hamlappen in blokjes en doe deze in een grote schaal. Overgiet de blokjes met marinara en doe de kruiden erover heen (6 keer strooien per potje). Snipper een ui en doe deze erbij. Was citroensap en af en toe omscheppen. Halve dag laten trekken. De blokjes aan prikkers doen.

Sateh is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sateh Van Varkenshaas Of Kipfilet
10-20 min -
Bekijk recept
Sateh Lilit: Sate Van Vis En Garnalen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sateh Empol Ayam (Indonesie)
20-30 min -
Bekijk recept
Oud En Nieuw: Mini-sateh Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Sateh Van Varkenshaas Of Kipfilet
10-20 min -
Bekijk recept
Sateh Lilit: Sate Van Vis En Garnalen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sateh Empol Ayam (Indonesie)
20-30 min -
Bekijk recept
Oud En Nieuw: Mini-sateh Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept