Eigengemaakte Tomatentapenade

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Pureer de zongedroogde tomaten (met de olie) samen met ansjovisfilets, knoflookteentje, kappertjes, citroensap en basilicum. Bewaar wel wat takjes voor de garnering. -Laat het mengsel in de koelkast plm. 1 uur koud worden.

Eigengemaakte Tomatentapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eigengemaakte Cordon Bleu!!
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eigengemaakte Kruidenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Verse Eigengemaakte Knoflookolie Met Verse Kruiden
0-10 min -
Bekijk recept
EIGENGEMAAKTE CRUESLI
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept