Japanse Kipspies

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer een marinade van wijnazijn, ketjap (sesam)olie en zonnebloemolie. Snij de kipfilet in blokjes en doe dit ca. 1 uur in de marinade. De sateprikkers laten weken in een bakje water; dit om aanbranden op de barbecue te vermijden. De bosuitjes wassen en in reepjes snijden. Haal de sateprikkers uit het water en rijg hieraan om en om de kip en de bosuitjes. Bestrooi de spiezen met sesamzaad, zout en peper. Rooster de spiezen ca. 10 minuten op de barbecue.

Japanse Kipspies is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

WK-kipspies met paprika en bosui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipspies met spicy pilavrijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kipspies met limoen en koriander
30 min
Bekijk recept
Pittige Kipspies
10-20 min -
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept