Mexicaanse Gourmet

3
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenslapjes in een limoenmarinade: Meng 1 1/2 eetl. olie met 1/2 eetl. vleeskruiden en het limoensap. Leg de varkenslapjes in de marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren. Dep de lapjes droog en bak ze aan tafel in een pannetje bruin en gaar. Lekker met aan tafel meegebakken lente-ui, stukjes avocado en koriander. Lamslapjes in een tacomarinade: Meng 1 1/2 eetl. olie met 1/2 eetl. vleeskruiden en de tacokruiden. Leg de lamslapjes in de marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren. Dep de lapjes droog en bak ze aan tafel in een pannetje bruin en gaar. Lekker met aan tafel meegebakken stukjes groene paprika, kidneybonen, maiskorrels en koud erover een lepeltje pittige tomatensaus en zure room. Geef er tacochips bij. Mexicaanse hamburgers met komijn en fijngehakte peterselie: Meng het gehakt met 1 1/2 eetl. olie, 1/2 eetl. vleeskruiden, een mespuntje zout, de gemalen komijn en de fijngehakte peterselie. Vorm hier 8 hamburgertjes van. Bak de hamburgertjes aan tafel in een pannetje bruin en gaar. Lekker met aan tafel meegebakken uienringetjes, tomaat, stukjes ingemaakte jalape?opeper en zwarte olijven. Strooi wat geraspte kaas over de hamburgertjes en laat dit eventueel smelten.

Mexicaanse Gourmet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde garnalen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccolicouscous met spinazie-kaasrondo's (advertorial)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasgourmet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept