Kaasfondue Met Witbier En Champignons

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de korstjes van de Port Salut en snijd in blokjes. Wrijf de bodem van een vuurvaste caquelon of braadpan in met de knoflook. Schenk het bier erbij, breng tegen de kook aan. Voeg beide kazen toe en laat al roerende smelten. Verhit de olie en bak de champignons op hoog vuur bruin. Roer de maizena glad met wat bier en voeg dit al roerende aan de fondue toe. Blijf roeren tot een gebonden fondue ontstaat. Breng op smaak met peper en nootmuskaat, verdeel de champignons en uiringetjes erover. Zet de fondue op een rechaud en serveer met blokjes stokbrood.

Kaasfondue Met Witbier En Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept