Shish Kebab

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien schoon en snipper 1 ui fijn. Snijd de andere twee in grote stukken. Roer in een schaal een marinade van de olijfolie, citroensap, fijn gesnipperde ui, laurierblad, oregano en een beetje peper. Snijd het vlees in dobbelstenen, leg het in de marinade en schep het goed om. Dek de schaal af en laat het vlees 5-6 uur marineren. Maak de paprika′s schoon en snijd ze in stukken. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukken. Rijg de stukjes vlees afgewisseld met stukken ui, paprika en tomaat aan lange metalen roosterpennen.

Shish Kebab is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kebab taco's met frisse prei-yoghurttzaziki
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kebab en gewokte paprika met krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kipkebab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse kebab
15 min-
Bekijk recept

Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Shish Kebap
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish Kebab
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Shish Kebab
20-30 min -
Bekijk recept