Poel het lamsvlees even af met koud water, droog het af en verwijder beentjes, velletjes en zenen. Snij het daarna in gelijke stukken (de stukjes vlees mogen niet veel kleiner zijn dan de hele tomaten). Snij de steel van de champignons af, was en droog de hoedjes en laat deze heel. Schil de uien en snijd ze in stukken. Snijdt de paprika′s doormidden, maak ze schoon, was ze en snij ze in achten. Was de tomaten en leg ze met de stukken vlees, de champignons, de stukken ui en paprika in een schaal. Meng de olie met zout, peper, marjolein, citroensap en 2 fijngemaakte laurierblaadjes en giet dit mengsel over het vlees en de groenten. Laat 1 uur in de koelkast marineren. Werkwijze: Haal het vlees en de groenten uit de marinade en verdeel ze afwisselend over de pennen. Prik aan elke pen ook een 1/2 laurierblad. Grill ze niet langer dan 15 minuten en bestrijk ze tijdens het grillen voortdurend met de marinade. Serveer met droge rijst.