Adana Kebab (turkije)

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed het gehakt,paprikapoeder,zout,peper en een paar druppeltjes tabasco goed door. Snipper de ui fijn en kneed deze er ook door. Laat het gehaktmengsel 10 min. rusten. Vorm van het gehakt vier lange rollen. Steek het gehakt aan de vier ingeolide spiezen.Breng het gehakt met natte handen in model. Rooster ze op de gril of op de BBQ.

Adana Kebab (turkije) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnoten-vijgen-gojireep
15 min
Bekijk recept
Mueslirepen met honing en cranberry's
15 min
Bekijk recept
Aardbeiensoepje met sojayoghurtijs
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Turkse bulgur salade
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Adana Kebab
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept