Klassieke Kaasfondue

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng wijn en geraspte kaas langzaam aan de kook, zodat de kaas kan smelten. Bindt dan met het kirschmengsel. Breng op smaak met peper en nootmuskaat. Serveer met vers stokbrood.

Klassieke Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept