Appel-notenbrood

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1:Zeef de droge bestanddelen(behalve de suiker)en doe de noten erbij.2:Sla de boter en suiker tot room en klop de eieren erbij.3:Voeg de droge ingredienten en de melk onder roeren erbij.4:Meng de appel en de rozijnen erdoor en doe het deeg in het ingevette broodblik.5:Bak het in ong. 1 uur gaar.Het brood moet stevig aanvoelen.6:Meng de gezeefde poedersuiker met het warme water (goed doorroeren) en giet het uit over het brood en laat er hier en daar iets langs druipen.7:Garneer met de kersen en maak blaadjes en steeltjes van de angelica.

Appel-notenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Borreltosti's met oude kaas
35 min-
Bekijk recept
Knapperige toast met rucolaomelet
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept