GEMBERBROOD

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorverhit oond tot 160 ?C. Smeer 2 bakplate van die volgende mates: 1 bakplaat van 30 x 23 cm en ′n kleiner bakplaat van 20 x 20 cm. Room botter en strooisuiker tot lig en romerig. meel en mielieblom saam. verglansde gemmer by en voeg droe bestanddele by bottermengsel. tot ′n deeg vorm. Verdeel deeg en druk in twee gesmeerde bakplate. Prik deeg met ′n vurk en merk in stafies of blokkies. Bak vir sowat 1 uur tot ′n ligte goudbruin kleur. Sprinkel strooisuiker oor.

GEMBERBROOD is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemberbrood met gepofte knoflookboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gemberbrood
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marmelade-Gemberbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Gemberbrood met gepofte knoflookboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gemberbrood
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marmelade-Gemberbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept