Giet 6 dl warm water in een kom. Strooi er de gist over en roer tot die is opgelost. Zeef de bloem in een grote kom, maak een putje in het midden en giet daarin het gistmengsel, het zout, de suiker, de boter en
4.8 dl warm water. Roer geleidelijk aan de bloem door het mengsel in de put, tot het deeg goed is gemengd (heet deeg zal nog kleverig zijn). Leg het op een met bloem bestoven oppervlak en kneed het, terwijl u - zonodig - meer bloem toevoegt, tot het deeg glad en elastisch is.Plaats het in een grote beboterde kom en draai het rond, zodat het deeg aan alle kanten wordt ingevet. Bedek het met een theedoek en laat het rijzen tot het in volume is verdubbeld (ongeveer 1 uur). Verwarm de oven voor op 190 C. Sla het deeg plat, verdeel het in 4 gelijke delen, maak er 4 bolletjes van, plaats die op een met bloem bestoven oppervlak en bestrooi ze met bloem. Bedek ze met een theedoek en laat het deel 20 minuten rusten.Rol dan iedere portie uit tot een ovaal van 30 x 15 cm en plaats die op een onbeboterde bakplaat. Maak met de zijkant van uw duim richeltjes in de lengte, op 2 1/2 cm afstand. Besprenkel met melk.Bestrooi ieder ovaal met 1 eetlepel sesamzaad en laat ze 15 minuten rusten.Bak ze in 20-30 minuten goudbruin. Laat ze op een rooster afkoelen. Het brood kan ook warm worden opgediend.