1) Breng de appelsap in een klein pannetje aan de kook, haal hem van het vuur en voeg de abrikozenjam en de gedroogde abrikozen toe, laat dit even staan. 2) Verwarm de oven voor op 175˚C 3) Doe de eieren, olie, gepureerde banaan en de honing in een grote kom en klop het goed door elkaar. Voeg het appelsap/abrikozen mengsel toe en meng goed. Doe het meel en de volgende vier ingredienten bij elkaar en roer het goed door elkaar, voeg deze droge ingredienten dan aan het ei/appelsap/abrikozen mengsel toe en roer alles tot een egaal mengsel. (blijf niet te lang roeren). 4) Doe het deeg in een licht ingevette brood- of cakevorm (30 cm lang en 11 cm breed). Bak het brood in 1 uur in het midden van de oven tot een sateprikker er schoon uitkomt. Laat het brood 5 minuten in de vorm afkoelen en haal het brood dan uit de vorm en laat het verder afkoelen.