Meng eerst de yoghurt met het hete water goed doorelkaar en zet dit 5 min. apart. meng ondertussen de bloem met een derde van de volkorenbloem en doe de gist erbij. voeg het yoghurtmengsel toe en roer 3 min. met een houten lepel. laat het deeg dan 30 min. met plastic afgedekt rusten. voeg dan het zout,suiker,olie en sesamzaadjes toe en zoveel van de overgebleven bloem dat er een stevig,vochtig deeg ontstaat. kneed het deeg op een met bloem bestoven oppervlakte tot het glanzend en elastisch is. laat het deeg een uur rusten totdat het is verdubbeld in volume,in een ingevette vorm. maak in de tussentijd de aardappelvulling. schil de aardappels,maak er dobbelsteentjes van en kook die gaar. meng de aardappelblokjes met de ui.munt,peterselie,koriander,komijn,kurkuma en zout en peper. stamp dit mengsel zodat het zacht maar niet te papperig wordt en laat het dan afkoelen. sla het deeg plat en verdeel het in 12 gelijke stukken. maak van ieder stuk met een deegroller een schijf van ong. 10-15 cm in diameter. leg een grote lepel met de vulling in het midden van het rondje en breng de kanten naar elkaar toe om het broodje te sluiten. sluit de naden goed. laat het broodje 10 min. rijzen en bestrijk het daarna met het losgeklopt ei. bak de naans 15-20 min. in de oven op 200 graden totdat ze goudbruin en knapperig zijn geworden.