Bah Poa

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een bolletje ter grootte van een pingpongbal en maak het zo plat mogelijk. Doe de vleesvulling in het midden en vouw het deeg dicht. Let op dat de naden goed dichtgedrukt worden!!! Laat de gevulde bolletjes nog even rijzen en doe ze dan in de rijststomer, waarvan het water reeds aan de kook is, met onder het bolletje een op maat geknipt stuk bakpapier. Niet te veel tegelijk en allen op de bodem. Laat voldoende ruimte tussen de bolletjes. Ze zetten namelijk uit tijdens het stomen. Stoomtijd ongeveer

20. TIP: Vervang de speklapjes voor gehakt Ongeveer 250 gram

Bah Poa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bah Poa
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bah Poa
30-60 min -
Bekijk recept

Bah Pau
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bah Poa
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bah Pao
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
BAH THENG
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept