Mie Met Garnalen En Bosui

1
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eiermie bereiden volgens de verpakking. Gembersiroop, ketjap manis en visbouillon mengen. Sesamolie in een wok verwarmen. Garnalen en bosui ongeveer 3 minuten wokken op hoog vuur. Mengsel uit de wok nemen en warm houden in aluminium folie. Bouillonmengsel in de wok doen en aan de kook brengen. Tomaat toevoegen en in laten koken tot het mengsel licht gebonden is.

Mie Met Garnalen En Bosui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept