Bah Poa

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui en knoflook in de hete olie fruiten. Toevoegen: prei, selderie, vlees, ve-tsin, zout en sambal oelek. Flink roerbakken tot het vlees rul en gaar is. Dan de ketjap toevoegen en goed doorroeren, het moet een compacte vulling zijn. In de koelkast laten afkoelen, koud gebruiken. Strooi de droge gist in de bloem en roer heel goed door. Voeg de eieren toe, goed roeren! Voeg dan beetje voor beetje de lauwe melk toe, weer goed roeren. Voeg nu toe: de boter en de suiker en heel goed doorkneden tot een soepel deeg. maak van het deeg een rol van ? 7cm doorsnede. Snijd daar plakjes van van ? 2 cm. Het plakje op de platte hand een beetje groter maken en 1 eetl vulling erop leggen. Randen met een nat kwastje bestrijken en dichtvouwen. Ieder bolletje op een vetvrij papiertje leggen op een groot dienblad. Gedurende 1 uur laten rijzen op kamertemperatuur. Dan 10 min laten stomen in een stoompan. Klaar! Ze kunnen worden ingevroren en opnieuw gestoomd worden.

Bah Poa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bah Poa
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bah Poa
30-60 min -
Bekijk recept

Bah Pau
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bah Pao
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bah Poa
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
BAH THENG
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept