1 Verhit 2 eetlepels roerbakolie in een wok en fruit de currypasta of kerriepoeder even aan. Roerbak hierin de kipreepjes in ca. 5 minuten bruin en gaar
2 Roosterd de sneetjes brood. Schaaf de wortel met een kaasschaaf in lange dunne repen Snijd de bosuitjes in ringetjes Snijd de Chinese kool in reepjes
3 Klop een sausje van 2 eetlepels roerbakolie en de sojasaus. Schep de bosui en Chinese kool erdoor
4 Bestrijk de sneetjes brood met knoflooksaus
5 Leg op 4 borden een sneetje brood, verdeel hierover de Chinese koolsalade, 3/4 van de kipreepjes en wat koriander
6 Leg hierop weer een sneetje brood met de dubbelgevouwen plakken ham, wat alfalfa en wortelrepen
7 Leg de laatste sneetjes brood erop en verdeel de rest van de alfalfa met de kipreepjes erover en garneer de sandwich met losjes gevouwen wortelrepen en koriander
Oosterse Clubsandwich is een recept van Smulweb.nl