Walnoten-tomaten-olijvenbrood

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid het brooddeeg zoals op de verpakking staat. Na de eerste rijstijd de kleingesneden olijven, tomaten, bieslook en de walnoten erdoor kneden en volgens verpakking voor de tweede maal laten rijzen. Afbakken volgens verpakking.

Walnoten-tomaten-olijvenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Olijvenbrood met truffelolie en parmezaan
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaten-olijvenbrood met rozemarijn
30 min
Bekijk recept
Italiaanse tonijnsalade met olijvenbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met gemengde salade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept