Zuurdeeg

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer 100 gr rogge met de komijn en 1,5 dl lauw water samen tot een dunne pap.en laat het afgedekt rijzen op een warme plaats in 2 dagen .wanneer het een zwak zure lucht heeft gekregen ,worden de luchtbellen opgebouwd en word het een luchtig mengsel dan is het tijd om 100 gr rogge bij te voegen en 1 dl lauw water.laat het vervolgens nog eens rijzen voor een dag.doe er op de derde dag de rest van de rogge bij en 2 dl lauw water,laat het daarna afgedekt rijzen voor een dag meer.

Zuurdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurdeeg
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kisra/Khboz
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebrood in de braadzak
Bekijk recept
Roggebrood in de braadzak
Bekijk recept

Zuurdeeg
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kisra/Khboz
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebrood in de braadzak
Bekijk recept
Roggebrood in de braadzak
Bekijk recept