Tomaten-cremesoep Met Slagroom

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de spekblokjes uit in een open snelkookpan. Voeg de gesnipperde ui en de knoflook toe en bak dit kort mee. Strooi de bloem erover en laat het geheel goudgeel bakken. Roer vervolgens de tomaten erdoor en voeg de bouillon toe. Roer de tomatenpuree erdoor en breng het geheel op smaak met oregano. Sluit de snelkookpan en laat het geheel in ca. 10 minuten gaar koken. Wrijf de soep door een zeef, verdeel ze over vier soepkommen. Schep op elke soepkom een lepel slagroom en strooi er wat gehakte dille over.

Tomaten-cremesoep Met Slagroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept