Hachee Met Sjalotjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vlees in dobbelstenen en marineer het minstens een halve dag in de kriekbier met de laurierblaadjes en de kruidnagels. Snij de koek in stukjes. Verhit de boter in de snelkookpan,neem het vlees uit de marinade en bak het rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en bestrooi het met peper en zout. Bak de spekblokjes 2 minuten in het bakvet. Schenk de marinade erbij, voeg het kruidkoek en het bouillontablet toe en breng alles aan de kook. Voeg het vlees toe en sluit de pan. Breng de pan onder druk en stoof het vlees 20 minuten. Pel intussen de sjalotjes. Haal de druk van de pan, doe de hele sjalotjes erin en breng de pan weer onder druk. Stoof het gerecht in nog 20 a 25 minuten gaar. Haal de druk van de pan. Schep het vlees in een schaal en strooi de peterselie erover.

Hachee Met Sjalotjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept