Emmentaler Kaasaardappelen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in schijven. Snijd het vetspek in blokjes. Pel de uien en snijd ze in ringen. Bak het spek uit in een open snelkookpan, voeg de uiringen toe en laat ze in het spekvet lichtgeel bakken. Voeg vervolgens de aardappelschijfjes toe, strooi de gerapste kaas ervoer en breng op smaak met zout, peper en wat majoraan. Giet de bouillon over het geheel, sluit de snelkookpan en laat het geheel in ca. 12 minuten gaar koken.

Emmentaler Kaasaardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goudgebruinde Kaasaardappelen
20-30 min -
Bekijk recept
Kaasaardappelen
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasaardappelen Met Kruiden
20-30 min -
Bekijk recept
Goudbruine Kaasaardappelen
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges en rauwe ham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept