Runderlappen Met Rode Wijn

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het vlees goed uitlekken en dep af met keukenpapier. Verhit de boter in de pan en bak de runderlappen rondom bruin. Voeg de marinade toe en breng het geheel aan de kook.Sluit de pan, breng hem onder druk en kook het vlees in 25 minuten gaar. Laat de pan langzaam afkoelen. Zodra de druk gezakt is de pan openen. Leg het vlees op een schaal.

Runderlappen Met Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept