Varkensfiletgulash Met Champignons

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verwarmen. Spek erin krokant bakken en daarna eruit nemen. Daarna vlees, per portie, aanbraten aan beide kanten. Met zout en peper kruiden en eruit nemen. Uien en champignons in het vet bruinen gedurende 2a3min. Met bloem bestroien. Met 3/4l water en de wijn blussen. Wat laten koken. Bouillon en thym gedurende 6-8min laten koken. Spek, vlees en room terug in de saus leggen en nog eens wat laten opkoken. Met peterselie versieren.

Varkensfiletgulash Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept