Maak met de staafmixer rode peper, citroengras, gember en knoflook fijn. Houd een eetlepel apart voor de salade. Haal het vel van de kippenbouten af en snijd ze in tweeen. Braad de kip aan in een pan met olie en doe het rode currymengsel erbij. Voeg de bouillon, kokosmelk, vissaus en limoen toe aan de kip. Breng dit aan de kook en draai het vuur vervolgens laag. Laat de curry 25 minuten stoven met de deksel op de pan. Voeg na 20 minuten de aubergine toe. Doe op het laatst de blaadjes basilicum erbij en serveer het gerecht met heerlijk geurende pandan rijst. Komkommer-limoensalade: Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijd hem in stukjes van ongeveer 2 centimeter. Verhit olie in een wok en bak de komkommer onder voortdurend roeren in 1 minuut aan. Voeg de rode currypasta en rietsuiker toe. Blijf nog een halve minuut doorroeren en bakken totdat de suiker begint te karamelliseren en blus het geheel vervolgens af met de vissaus en limoensap. Hak de koriander fijn en strooi het over de salade.