Perzische Stoofschotel Met Varkensvlees En Rabarber

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het varkensstoofvlees en de gehakte ui in een pan met olie. Schep de inhoud van de pan in een vuurvaste schotel. Voeg de tomatenpuree, 2 glazen water en de kurkuma toe. Kruid met peper en zout. Laat een uur stoven op een zacht vuurtje en let er op dat de saus niet te veel inkookt. Voeg peterselie, munt en saffraan toe en laat nog ongeveer 30 minuten stoven. Voeg het citroensap en de in stukken gesneden rabarberstengels toe. Laat koken tot de rabarber lekker zacht is.

Perzische Stoofschotel Met Varkensvlees En Rabarber is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept

Perzische rijst met linzen
20 min
Bekijk recept
Perzische Lamspot
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete Perzische Ontbijtomelet
0-10 min -
Bekijk recept
Perzische Uiensoep
20-30 min -
Bekijk recept