Fricandeau Met Sjalotjessaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 50 gram boter in een braadpan en bak hierin het vlees in circa 10 minuten rondom bruin. Braad het vlees op zacht vuur 40-50 minuten met het deksel schuin op de pan en keer het vlees tussentijds enkele malen om. Voeg, indien de boter te donker wordt, tussentijds een scheutje bouillon toe. Verhit 30 gram boter in een sauspan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook circa 4 minuten op zacht vuur. Voeg de bouillon, wijn, tijm en rozemarijn toe en laat dit op zacht vuur tot de helft inkoken. Neem het vlees uit de pan, breng deze op smaak met zout en peper en laat het vlees op een plank rusten. Bind de saus met allesbinder en breng deze op smaak met zout en peper.

Fricandeau Met Sjalotjessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sjalotjessaus
Bekijk recept
Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Visrolletjes Met Een Romige Tomaten-Sjalotjessaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Tongrolletjes Met Tomaten-sjalotjessaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept