Zoek
Gestoofde Varkensfricandeau In Tomaten-Champignonsaus
4
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g varkensfricandeau
2 theelepels paprikapoeder
1 bakje champignons (250 g)
50 g boter
1 blik gepelde tomaten (net 400 g)
1 theelepel rozemarijn
1 theelepel tijm
1 vleesbouillontablet
1 dl droge witte wijn
1 teentje knoflook
keukenpapier. Hulpmiddelen Keukenpapier. Hulpmiddelen - Keukenpapier. Voorbereiding Vlees inwrijven met paprikapoeder. Champignons schoonvegen met keukenpapier. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 10 minuten rondom bruin bakken. Uit pan op bord scheppen. In bakvet champignons ca. 3 minuten zachtjes bakken. Toevoegen: tomaten met vocht
rozemarijn
tijm
bouillontablet en wijn. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Al roerend aan de kook brengen. Vlees terugdoen in de pan en afgedekt in ca. 1= uur gaarstoven
af en toe keren. Vlees uit pan op plank leggen en in plakken snijden. Helft van vlees terugdoen in pan. (Rest van vlees met 6 eetlepels saus kan gebruikt worden voor tagliatelle met romige tuinbonen-vleesragout. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.) Bereidingswijze Vlees opnieuw verwarmen in saus. Serveren met broccoli en gebakken aardappelpar
Bereiding
Vlees opnieuw verwarmen in saus. Serveren met broccoli en gebakken aardappelpartjes.
Gestoofde Varkensfricandeau In Tomaten-Champignonsaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept