Peperonata Van Rundsvlees Uit Corsica

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes en bak die in vier eetlepels olijfolie. Kruid met de oregano, rozemarijn, basilicum, laurier, peper en zout. Giet de witte wijn erbij en laat het vlees zachtjes gaarstoven. Snijd de tomaten klein en fruit ze met de gesnipperde ui, gehakte knoflook, tijm, peterselie en jeneverbessen in 1 eetlepel olijfolie en giet er de rode wijn bij. Laat de wijn een tweetal min. op hoog vuur inkoken. Voeg dit bij het vlees en laat nog 10 min. stoven.

Peperonata Van Rundsvlees Uit Corsica is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofd geitevlees uit Corsica
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Gerookte Kip Uit Corsica
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zanddeegkoekjes Met Kastanjemeel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperonata
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde karbonades met peperonata
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept