Het water kookt! Doe de penen en de broccoli erin. Zet een vleespan met het gehakt goed verdeeldt erin op het laagste vuur. Roer af en toe. -Zet het gehakt op half vuur en bak het grijzig. -Zet het vuur dan weer op z?n laagst. Giet de peen en broccoli af en laat ze staan. Zet de pastapan hoog en doe de pasta er pas bij als het kookt. Zet het vuur zo hoog dat het net kookt. Gewone pasta is in 10 minuten klaar. Verse pasta in 15 minuten. Controleer tegen het eind. Als er nog een ?bite? in de pasta zit is het ?al dente?. Zet het gehakt hoog en giet er een eetlepel ketjap in. Roerbak in 5 minuten het gehakt bruin. Pas op met aanbranden! De pasta kun je afmaken door er een eetlepel rode pesto doorheen te roeren. Strooi er eventueel wat kaas op. Dien het gescheiden op.
Italiaanse Ketjapgehaktschotel is een recept van Smulweb.nl