Gestoofde Sukadelapjes Van Lida

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sukadelapjes snel dichtschroeien in heet Croma. Tegelijk snelkookpan warm laten worden op kleinste vlam. Sukadelapjes bestrooien met paprikapoeder en piment, overdoen in snelkookpan. In overgebleven vet ui fruiten, bloem erover en nog even bakken. Afblussen met glas water, geconcentr. jus en tomatenketchup toevoegen, losroeren en aan kook brengen. Mocht te het dik zijn, nog beetje water bij. Overgieten in snelkookpan, fijngewreven majoraan over strooien. Snelkookpan dicht, op druk brengen en 45 min. laten koken. Sukadelapjes uithalen en op warm schaal leggen. Jus op smaak brengen met peper, zout en event. scheutje room. Zo nodig beetje binden.

Gestoofde Sukadelapjes Van Lida is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep A La Lida
30-60 min -
Bekijk recept
Goulashsoep A La Lida
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Groene Knoflooksaus A La Lida
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lida?s BBQ-burgers
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept