Bami Met Bieflappen In Oestersaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de wok de knoflook en gemberworel even licht fruiten. De gemberwortel kan er later weer uitgehaald worden. De bieflappen aanbakken .Niet te lang anders wordt het taai. De bieflappen even uit de pan halen. Dan de boontjes en de wortel even wokken. Een flinke hoeveelheid oestersaus toevoegen en een theelepeltje bruine suiker.Dan het vlees toevoegen. De tauge afspoelen en op het laatst toevoegen.

Bami Met Bieflappen In Oestersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept