Prik het vlees, de ui, de paprika en de paddestoelen aan prikkers en leg ze in een afsluitbare koelkastdoos. Meng de knoflook, tijm, peterselie-steeltjes, flink wat peper, sherry-azijn en voldoende olie om een dressing te maken door elkaar. Schenk dit over de kebabs, sluit de doos af en zet opzij; keer de kebabs af en toe zodat ze goed met het mengsel bedekt zijn. Kook de couscous in gezouten water, 8 minuten of tot de couscous net zacht is. Laat uitlekken, spoel even af onder de koude kraan, laat weer uitlekken (of volg de gebruiksaanwijzing op het pak), meng de radijs, komkommer, courgette, evt. olijfolie door de couscous. Roer mosterd en crhme franche door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Gril of barbeque de kebabs 10 minuten; keer ze regelmatig. Dien op met de couscoussalade en de mosterdsaus.
Gemarineerde Rundvleeskebabs, Couscoussalade En Mosterd is een recept van Smulweb.nl