Kaas-knoflookfondue

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de wijn met de knoflook snippers in een kaasfonduepan tot de wijn begint te bruisen. Draai dan het vuur laag, voeg de kaassoorten toe en laat die al roerend smelten (het mengsel mag niet koken). Roer de maizena met de kirsch tot een glad papje en schenk het al roerende bij de gesmolten kaas; blijf roeren tot de massa glad is. Breng de fondue op smaak met peper en nootmuskaat.

Kaas-knoflookfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie- En Knoflookfondue
20-30 min -
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept