Pittige Vissate Met Thaise Kokossalade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de plakjes spek. Snijd de zeewolf in 24 stukjes, bestrijk ze met een heel klein beetje sambal en wikkel ze elk in een 112 plakje spek. Rijg de zeewolfrolletjes aan 8 satistokjes. Snijd de lente-uitjes in reepjes. Hak de knoflook fijn. Leg de mihoen in ruim kokend water, zet het vuur af en laat de mihoen in 3 minuten gaar worden. Afgieten, laten uitlekken en laten afkoelen. Meng de kooi, de knoflook, de lente-uitjes, de ketjap, de kokosmelk, de rest van de sambal, het citroensap, de koriander en de mihoen. Rooster de vissate′s op de hete barbecue gaar (ca. 5 minuten) en serveer ze met de salade.

Pittige Vissate Met Thaise Kokossalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip piri piri met ananas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vissaté met Thaise kokossalade
< 20 min -
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept