Marinade Voor Vlees.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe een halve liter rode wijn, 10 cl olijfolie, 2 gesneden wortels, 2 uien waarin men 3 a 4 kruidnagels heeft gestopt, tijm, laurier, een tuiltje peterselie, 1 takje selder, peper (geen zout toevoegen) in een kom. Voeg uw vlees aan deze bereiding toe en laat het marineren gedurende 24 of 48 uur naar eigen smaak. NB: Naargelang het gewicht van het vlees voegt u er de wijn aan toe zodanig dat alle stukken vlees onder de marinade liggen.

Marinade Voor Vlees. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen met pandanrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde eendenborst met sinaasappel en citroen
15 min
Bekijk recept