Sauce Espagnole

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de beenderen, die in kleine stukken zijn gehakt, aan in de oven. Als ze licht bruin zijn de grof gesneden wortel, ui en spek toevoegen. Strooi er bloem over en laat alles dondker bruin kleuren. Let op niet te donker anders wordt het bitter. Voeg nu kokend water toe en roer alles goed los. Doe alles over in een grote kookpan. Met de kruiden en de champignons 5 uur sudderen. dan de in vieren gesneden tomaten erbij en nog een paar uur laten sudderen. Schep regelmatig het vet af. Zeef de saus en bewaar hem koel. Je kan het beste in een keer een grote hoeveelheid maken en die in porties invriezen, zo heb je altijd een voorraadje.

Sauce Espagnole is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saus Espagnole
90 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hazepeper
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene Pepersaus'di Luigi'
10-20 min -
Bekijk recept

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept