Ananassalsa

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een grote kom de ananas, koriander, het limoensap en de geraspte schil goed door elkaar. Roer hier de suiker doorheen en breng het geheel op smaak met zout en peper. Dek de schaal af en laat die minstens 2 uur in de koelkast staan voor u hem serveert.

Ananassalsa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananassalsa
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonades met abrikozen-gemberglazuur
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baconburger met pittige ananassalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananassalsa
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonades met abrikozen-gemberglazuur
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baconburger met pittige ananassalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept