Saus Van Tomaten, Champignons En Gehakt

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het rookspek zachtjes uitbakken. Het gehakt erbij verbrokkelen en onder af en toe omscheppen op hoog vuur korrelig bakken. De ui snipperen, de knoflooktenen uitpersen, bij het gehakt roeren en al omscheppend 3 min. bakken. De champignons in plakjes snijden en met de (olijf)olie bij het gehakt scheppen en het geheel nog 5 min. bakken. De Tomato Frito, de wijn, de tomaatstukjes met vocht en de kruiden toevoegen en de saus 30 min. laten pruttelen, eventueel wat water toevoegen. De saus op smaak brengen met suiker, zout en peper. De basilicum in reepjes knippen en van het vuur af erop strooien.

Saus Van Tomaten, Champignons En Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept