Tempuraspiesjes Met Sjalot En Kipfilet

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

IN FRITUURPAN OLIE VERHITTEN TOT 180 GR. CELCIUS, IN STEELPAN BOTER SMELTEN, EIEREN SCHEIDEN EN EIWITTEN STIJFKLOPPEN. IN KOM BLOEM EN PARMEZAANSE KAAS MENGEN. GESMOLTEN BOTER, EIERDOOIERS EN MINERAALWATER AAN BLOEM TOEVOEGEN EN MET GARDE TOT BESLAG ROEREN. OP SMAAK BRENGEN MET ZOUT EN PEPER. STIJFGEKLOPTE EIWITTEN EN KORIANDER DOOR BESLAG SPATELEN. BORD BEKLEDEN MET KEUKENPAPIER. SPIES DOOR BESLAG HALEN EN LICHT MET SESAMZAAD BESTROOIEN. SPIESJES MET 3 STUKS TEGELIJK IN 3 A 4 MIN. GOUDBRUIN EN GAAR FRITUREN. SPIESJES OP KEUKENPAPIER LATEN UITLEKKEN.

Tempuraspiesjes Met Sjalot En Kipfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept