IN FRITUURPAN OLIE VERHITTEN TOT 180 GR. CELCIUS, IN STEELPAN BOTER SMELTEN, EIEREN SCHEIDEN EN EIWITTEN STIJFKLOPPEN. IN KOM BLOEM EN PARMEZAANSE KAAS MENGEN. GESMOLTEN BOTER, EIERDOOIERS EN MINERAALWATER AAN BLOEM TOEVOEGEN EN MET GARDE TOT BESLAG ROEREN. OP SMAAK BRENGEN MET ZOUT EN PEPER. STIJFGEKLOPTE EIWITTEN EN KORIANDER DOOR BESLAG SPATELEN. BORD BEKLEDEN MET KEUKENPAPIER. SPIES DOOR BESLAG HALEN EN LICHT MET SESAMZAAD BESTROOIEN. SPIESJES MET 3 STUKS TEGELIJK IN 3 A 4 MIN. GOUDBRUIN EN GAAR FRITUREN. SPIESJES OP KEUKENPAPIER LATEN UITLEKKEN.
Tempuraspiesjes Met Sjalot En Kipfilet is een recept van Smulweb.nl