Borstel de champignons schoon en snij ze in nette schijfjes. Schil de ui en snij hem in kleine stukjes. Haal de schilletjes van de knoflookteentjes af en snij ze fijn. Omdat knoflook tijdens het snijden met de zurrstof in de lucht reageert en een bittere smaak krijgt voeg ik zeezout toe. Dat voorkomt die reactie en laat de knoflook haar lekkere smaak behouden. Breek de takjes van de peterselie af en snij de blaadjes fijn. In een bakpan verwarm je circa 50 gram boter met een gelijke hoeveelheid olijfolie. Bak de ui mooi bruin. Zodra de ui bruin voeg je de gesneden knoflook toe, meteen gevolgd door de champignons. Bak de champignons bruin. Zodra de champignons mooi zijn uitgebakken en enkele een bruin kantje hebben blus je af met de gesneden peterselie en wijn. Als extra voeg ik een scheut balsimico azijn toe. Mag je weglaten. Laat het geheel inkoken, dus het vocht verdampen. Zeef het vet af. Je kunt de champignons serveren met allerlei gerechten, echter, ze zijn zeer smaakvol, dus zie ze niet als puur bijgerecht.