Gravlax (vissaus).

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De mosterd en de suiker goed vermengen. De azijn en olie sterk kloppend er doorheen mengen. De zure room en de gehakte dille toevoegen. Peper en zout naar smaak.

Gravlax (vissaus). is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Gemarineerde zalm, mosterdsaus met basilicum (Gravlax)
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gravlax
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gravlax Uit Scandinavie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gravlax Uit Scandinavie
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept