Gnocchi

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mengen met het losgeklopt ei,zout,muskaatnoot en peper.Met de handen de gezeefde bloem verwerken in de purree. Zo ontstaat er een tamelijk vast deeggemakkelijk uit de kom loskomt. het deeg niet te lang bewerken, dan wordt het kleverig.Kleine hoeveelheden nemen en telkens tot balletjes en/of worstjes van 2cm lang rollen. Dee gnocchi tussen duim en wijsvinger een beetje platter maken. In een grote kookpot lichtgezouten water koken.Hierin met een lepel voorzichtig de gnocchi scheppen. Niet te veel gnocchi ineens koken, ze kleven makkelijk aan elkaar. De gnocchi 3-5min op een zacht vuurtje koken. Ze zijn gaar zodra ze komen bovendrijven. Schep ze met een schuimspaan uit het water. Deze bewerking herhalen tot de gnocchi op is.

Gnocchi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept