Vulling: Verwijder het vlees uit de kreeft en snijd dit in grove brunoise. Fileer de zeetong en plet de filets lichtjes, Leg 4 velletjes pasta naast elkaar op een snijplank. Leg hierop de geplette tongfilets en de kreeft.Let erop dat de vulling wat binnen de pasta blijft. Rol de velletjes strak op en leg de cannelloni op een beboterd ovenplaatje,smeer in met wat mooie olijfolie. Saus: zet de karkassen aan in wat olijfolie, voeg de tom.puree toe,blus met de bouillon,noilly prat en cr.fraiche. Voeg de laurier toe en laat zachtjes pruttelen ongeveer 30 min. of langer. moet niet te sterk worden. Zeef de saus en breng op smaak. Smoor de wilde spinazie in wat boter en doe ook wat tomaten voor de kleur. opmaak: Stoom de cannelloni gedurende 2 min. Breng de saus aan de kook en voeg terwijl u klopt de boter toe. Serveer de cannelloni op de wilde spinazie en leg wat reepjes tomaat er omheen en schep de saus er overheen.
Zwart Wit Cannelloni Met Kreeft En Zeetong is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Zeetong met kurkuma en slaatje van tomaten, peterselie, koriander en nootjes