Lasagne Con Mozzarella E Erbe Estive

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan met ruim kokend water en zout lasagnevellen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Intussen in andere pan ruim water aan de kook brengen. Kruiden van takjes rissen en fijnknippen. Tomaten ontvellen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden. Op smaak brengen met zout, peper en 1 tl van de Italiaanse kruiden. In steelpan slagroom en salie aan de kook brengen en ca. 2 minuten laten doorkoken. Van vuur af op smaak brengen met zout en peper. Mozzarella in dunne plakken snijden. Ovenschaal invetten. Over helft van elk lasagnevel de helft van de geraspte kaas, plakjes mozzarella, 1 tl Italiaanse kruiden en de rest van de geraspte kaas verdelen. Bestrooien met zout en peper. Lasagnevellen dubbelvouwen en zijkanten goed aandrukken. In ovenschaal leggen. Salieroom erover schenken. In midden van oven kaas in ca. 5 minuten laten smelten.

Lasagne Con Mozzarella E Erbe Estive is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept